Specialty Feeding System

Verlichting bij gecompliceerde orale voedingsproblemen

Le système d’allaitement spécial Dr. Brown’s® est une solution d’alimentation par voie orale qui permet au bébé d’extraire le bol alimentaire avec des mouvements de la langue pendant les tentatives de tétée sans nécessiter l’administration manuelle du bol par un parent/gardien. La valve d’écoulement personnalisé de Dr. Brown’s® s’insère dans une tétine en silicone standard Dr. Brown’s® de n’importe quelle taille pour former une tétine à « compression », et lorsqu’elle est utilisée avec le biberon Natural Flow® de Dr. Brown’s, elle aide le bébé à contrôler son allaitement.

Kindgericht voeden

De voedingsstroom hoeft niet gestuurd te worden door middel van knijpen of manipuleren van de fles. Orale gezichts- of handmatige bewerkingen zoals kin- en wangmassage zijn hierdoor niet meer nodig. Het kind kan zelfstandig voeding uit de speen halen, waardoor het risico op het ontwikkelen van voedingsintolerantie of het afwijzen of weigeren van de voeding verminderd wordt.

Doseerklepje

Het kindgerichte doseerklepje wordt geplaatst in de siliconen speen bij de speenbasis en vervolgens in de speenring. De zuigeling kan zijn eigen tong en kaakbewegingen gebruiken en zodoende een adequaat resultaat bereiken.
Het doseerklepje voorkomt een te grote hoeveelheid voeding in de intra-orale ruimte, waardoor de zuigeling veilig en efficiënt kan slikken.

Spenen

Alle fases van Dr. Brown’s standaard hals spenen kunnen met dit systeem worden gebruikt.
Gebruik de Ultra-Preemie speen, Prematuurspeen of New Born speen voor een langzamere doorstroming. Gebruik fase 1 tot en met 4 voor een snellere doorstroming.

Reinigen

Het specialty feeding system is geschikt voor het reinigen in vaatwasser, magnetronsterilisator, stoomsterilisator, magnetronsterilisatiezakjes en autoclaaf. Het bijgesloten reinigingsborsteltje is bedoeld om het ventielsysteem te reinigen.

Inhoud

Het systeem bestaat uit een 120 ml of een 250 ml flesje met een intern ventielsysteem, bestaande uit een ventiel en een ventielschacht, een fase 1 speen en 2 doseerklepjes.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voulez-vous aussi le meilleur pour votre bébé?